Philip Mans exposeert in AC Overweg

Woensdagmiddag 1 maart was het eindelijk zover; de officiële opening van de expositie van amateurfotograaf Philip Mans over Brouwersdijk op ActiviteitenCentrum Overweg.

“Brouwersdijk” is één van de woonlocaties van Gemiva-SVG die onlangs nieuw gebouwd is. De bouw van de woningen heeft Philip van begin tot eind prachtig vast weten te leggen op foto. De expositie werd geopend door Philip zelf die het lint door mocht knippen met behulp van zijn begeleidster Minke. Ook regiodirecteur Cora Hemsens was aanwezig bij deze bijzondere gebeurtenis en uiteraard werd er geproost met champagne! Woensdagmiddag 1 maart was het eindelijk zover; de officiële opening van de expositie van amateurfotograaf Philip Mans over Brouwersdijk op ActiviteitenCentrum Overweg.

Overweg is een activiteitencentrum in Dordrecht. Hier hebben elke dag tussen de 60 en 70 mensen dagbesteding. Deze mensen hebben een lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel en/of een verstandelijke beperking. Ook mensen met een psychiatrische hulpvraag kunnen naar Overweg komen. En buurtbewoners zijn ook welkom. Zij kunnen naar de koffieochtenden komen. En ze kunnen producten kopen. Die producten zijn gemaakt door cliënten van Overweg.

 

 

Voor Jou Uitgezocht